Kim Kardashian avslører kirurgi planer

Kim Kardashian avslører kirurgi planer .¨Operasjonen vil forhåpentligvis gjøre henne istand til å bli gravid igjen.

I en ny forhåndsvisning klipp fra E!  I en ny "Keeping Up with the Kardashians"  2 april episode  forklarer Kim til hennes familie et viktig skritt hun skal ta med hensikt å bli gravid  med baby nr 3.

"Jeg må legges inn og reparere min livmor. Fordi jeg bestemte meg for jeg kommer til å prøve å ha en baby til" kunngjør Kim, som er allerede er mor til datter North, 3 og sønnen Saint, 15 måneder. "Er ikke det spennende?" 

Ved boret sitter moren Kris Jenner og søstre Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner.

"Herregud, jeg trodde du var ferdig" innrømmer Kendall, og  Kris' kjæreste, Corey Gamble, advarer Kim  å ikke  gjøre 'noe risikabelt.'

"Vent, hva slags operasjon er det snakk om?" Khloe spør.

"Jeg må ha operasjon på min livmor . Jeg må reparere  hullet," Kim forsøker å forklare. "Så de trenger å rengjøre, og da blir det  arrvev. Det vil fortsatt være en virkelig høy-risiko svangerskap, men  jeg vill være i stand til å bli gravid.

"Så hvorfor ønsker du å gjøre det igjen?" Khloe spør med bekymring.

"Å ha flere barn kommer definitivt til å bli en kamp jeg har gått gjennom så mye med virkelig dårlige fødsler ,og  legene  føler ikke  at det er trygt for meg å bli gravid igjen.

Å få ett barn til ville sette Kims helse i fare " og "leger har sagt henne nei;"  kanskje kan reality TV-stjerne være "åpen for surrogat fødsel"
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Familie og Barn
hits