Slik fødsel har du ikke sett før.

Mammaen er bare timer unna  fødselen , bryter plutselig ut i dans.

Slik fødsel har du ikke sett før.Når du er i ferd med å føde, den første tanken som kommer inn i de fleste folks sinn er: Fødselen tilsvarer enorme smerter. Selv om dette kan være sant, bestemte en mor å ta en annen rute. Hun bestemte seg for å komme ned og bryte ut hennes beste dans!

 

Med bare en rosa sports-BH og mesh undertøy, Amber Bush var gravid og ventet på datteren Amelia ankomst, som allerede var en uke sent fra hennes opprinnelige forfallsdato . Bush var bare seks centimeter dilatert og hadde et stykke igjen. For å få fart på arbeidsprosessen og ha det moro underveis, bestemte Bush til å danse med hennes søster og  svigermor. 

Dancing under fødselen, sammen med å bli filmet, var ikke en del av den opprinnelige fødsel planen. Men akkurat som livet, ting aldri går som planlagt, og det er greit! Du gjør det beste ut av situasjonen, og det er akkurat hva Bush gjorde.  Bush også danset til andre sanger sang med populære artister som Nicki Minaj, Pitbull, og Daddy Yankee. Hun ble enige om å legge dansen klippet på henne doula Facebook-side fordi hun ønsket å utdanne andre snart-å-være mammaer  hva som egentlig foregår under fødselen.

 

I filmscener og sosiale medier, de eneste bildene som vises i løpet av arbeidsprosessen er bilder av den (ryddet opp) vakker nyfødt eller frisk-faced mor holder sin nye baby. Dette viser bare lyset i enden av tunnelen. Det er en vakker prosess, men det er så mange ting og ubehagelige øyeblikk folk unnlater å snakke om.

"Ærlig talt det jeg ønsker å gjøre er å styrke kvinners stilling. Dette er mitt første barn, og det er så mye om fødselsprosessen kvinner bare ikke vet. "

Videoen han du se HER.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Familie og Barn
hits