Jeg er forelsket i en Kjendis.

 Hvordan  skal du komme deg over din Kjendis Forelskelse.
 
På et eller annet tidspunkt, vil de fleste av oss  utvikle en eller annen kjendis forelskelse. Det kan vare  Justin Bieber, Brad Pitt, eller Scarlett Johansson. Sjansene er store at det  ikke kommer til å blomstre i en ekte relasjon ut av den forelskelsen. Når det gjelder den tiden  det tar for deg  å komme over din kjendis forelsket, vil den ikke være morsomt, men den vil være et nødvendig skritt i å vokse opp litt og gå videre.
 
Mandatory Credit: Photo By Camilla Morandi / Rex FeaturesChanning Tatum'Step Up' film photocall, Rome, Italy - 15 Dec 2006/REX_STEP_UP_629782r//0612151434

Innse det. Det er mer enn sannsynlig at du vil aldri møte din kjendis forelskelse, og selv om du gjør det, er det også  ganske sannsynlig at han (eller hun) vil ikke vare interessert i deg.
 
 
Se på din beundring for denne kjendisen logisk. Søker du  ut egenskapene i din beundrende uten å vite hvorvidt han faktisk har dem? Selv om en persons karriere kan være interessant, betyr det ikke nødvendigvis at selve personen interessant. Det er sannsynlig at i tillegg til deres arbeid, er din utkårede  akkurat som alle andre vandrende  nedover gaten hverdags mennesker. De kan være høflig og morsomme, men de kan også være kjedelige, snobbete eller slaske, grådige, eller ha mange andre feil som de bare ikke viser offentlig.
 


Bruk mye tid på å se  på dem. Se på alle filmer med dem. Hvis det får deg til å føle deg godt så hvorfor ikke? Bare nytt det , så lenge det varer. Du tror kanskje at du aldri kan bli syk av den utkårede, men du er mer enn sannsynlig feil. Når du ser den samme filmen, lytte til den samme sangen, eller ser det samme intervjuet mange ,mange ganger, vil du bare bli lei av det.
 
Snart vil du innse hvor dumt det var å vare så  besatt over en triviell person. Dette betyr ikke at du ikke kan sette pris på deres arbeid eller talent, men du absolutt ikke trenger å sette dem i sentrum av din oppmerksomhet til alle tider.
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Familie og Barn
hits